Supă de castane cu nuci de pin și coacăze

Supă de castane cu nuci de pin și coacăze
Supa de castane cu nuci de pin și coacăze ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 457 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană servește 8 și costă $ 3.21 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de țelină, castane), jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cuscus cu nuci de pin și coacăze, Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Meatballs Cu Coacăze Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați un X de aproximativ 1/2 inch lungime prin partea plată a fiecărei cochilii de castan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
2
Așezați nucile într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți într-un cuptor de 400 până când cojile încep să se despartă și nucile sunt ușor moi (rupeți 1 deschis pentru a testa), 25 până la 30 de minute. Țineți 1 piuliță fierbinte la un moment dat într-un potholder moale și strângeți pentru a slăbi coajă. Scoateți coaja și pielea maro; folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a trage bucăți de piele din crăpături. Aruncați orice nuci mucegăite sau tari, uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Suport Pentru OalăSuport Pentru Oală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa, țelina și semințele de fenicul în 1 lingură de ulei până când legumele sunt limpezi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați bulion și castane; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când castanele se zdrobesc ușor, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Amestec vârtej, o porție la un moment dat, într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Întoarceți pur la tigaie și adăugați jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mediu-mare până la abur, aproximativ 3 minute (aproximativ 8 minute dacă este răcit).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Între timp, într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați frecvent coacăzele și nucile de pin în uleiul rămas de 1/2 lingură până când nucile sunt aurii, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se toarnă într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă supa în boluri și se acoperă în mod egal cu amestecul de nuci de coacăz-pin. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista