Supă de castane cu nuci de pin și coacăze
Supa de castane cu nuci de pin și coacăze ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 457 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și vegetariană servește 8 și costă $ 3.21 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de țelină, castane), jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cuscus cu nuci de pin și coacăze, Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Meatballs Cu Coacăze Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un X de aproximativ 1/2 inch lungime prin partea plată a fiecărei cochilii de castan.
Așezați nucile într-o tigaie de 12 pe 17 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când cojile încep să se despartă și nucile sunt ușor moi (rupeți 1 deschis pentru a testa), 25 până la 30 de minute. Țineți 1 piuliță fierbinte la un moment dat într-un potholder moale și strângeți pentru a slăbi coajă. Scoateți coaja și pielea maro; folosiți un cuțit mic și ascuțit pentru a trage bucăți de piele din crăpături. Aruncați orice nuci mucegăite sau tari, uscate.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa, țelina și semințele de fenicul în 1 lingură de ulei până când legumele sunt limpezi, 8 până la 10 minute.
Adăugați bulion și castane; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când castanele se zdrobesc ușor, aproximativ 40 de minute.
Amestec vârtej, o porție la un moment dat, într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează.
Întoarceți pur la tigaie și adăugați jumătate și jumătate. Se amestecă la foc mediu-mare până la abur, aproximativ 3 minute (aproximativ 8 minute dacă este răcit).
Între timp, într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați frecvent coacăzele și nucile de pin în uleiul rămas de 1/2 lingură până când nucile sunt aurii, 3 până la 5 minute.
Se toarnă într-un castron mic.
Se toarnă supa în boluri și se acoperă în mod egal cu amestecul de nuci de coacăz-pin. Condimentează după gust cu sare și piper.