Supă de cartofi dulci și varză
Supa de cartofi dulci și Kale este o fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 255 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, alternativă de lapte, drojdie nutrițională și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Varză De Cartofi Dulci, Supă De Kale Și Cartofi Dulci, și Supă de cartofi dulci și varză de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați cartofii dulci și puneți-i deoparte într-un castron cu apă pentru a preveni decolorarea.Puneți o oală mare pe aragaz și puneți căldura la mediu.Când este fierbinte, adăugați uleiul de măsline și ceapa și sotati câteva minute până se înmoaie.
Adăugați condimentele și amestecați pentru a acoperi ceapa.
Adăugați câteva linguri de lapte de cocos și sotati câteva minute.
Se adaugă cartofii dulci și se sotează câteva minute.
Se adaugă țelina, morcovii și nautul și se sotează încă câteva minute.Puteți adăuga puțin mai mult lapte de cocos și amestecați cu o spatulă de lemn răzuind fundul oalei.
Adăugați varza și sarea. Se amestecă și se sotează un minut.
Adăugați ardeiul și suficientă apă pentru a acoperi doar legumele.Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20 de minute.
Adăugați alternativa de lapte.Folosind un blender, amestecați până când aveți consistența dorită.Se amestecă drojdia nutritivă dacă se utilizează. Se va adăuga un pic mai mult " cremositate.”