Supă de cartofi de sparanghel și Yukon Gold cu smântână de Crab și arpagic

Nevoie de un cursul principal pescatarian? Supa de cartofi de sparanghel și Yukon Gold cu smântână de Crab și arpagic ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de cartofi Yukon Gold cu ulei de arpagic, reducerea sfeclei și crutoane dulci de Confit de usturoi, Friptură Yukon Aur Supa De Cartofi, și Supă de cartofi din Praz și Yukon Gold pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, arpagicul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper alb. Acoperiți și refrigerați până când este necesar pentru a amesteca aromele.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală de supă la foc mediu.
Adăugați sparanghelul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și cimbru, și se fierbe doar până parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă făina până se omogenizează, apoi se amestecă treptat în bulionul de pui pentru a evita provocarea de bulgări.
Adăugați cartofii și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc mediu până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Pureați supa într-un robot de bucătărie sau blender sau folosiți un blender de băț în oală. Reveniți la oală și aduceți la foc mic. Condimentează cu sare și piper alb.
Pentru a servi, supa de ladă în boluri încălzite și garnisiți cu o păpușă de smântână de arpagic și câteva bucăți de carne de crab.
Garnisiți cu arpagic suplimentar dacă aveți în plus.