Supă de Butternut cu lapte de cocos
Supa de Butternut cu lapte de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, apă, piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 62%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de Squash Butternut și lapte de cocos, Butternut Squash În Lapte De Nucă De Cocos, și Tocană vegetariană cu Quinoa, Squash Butternut și lapte de cocos.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați șobolani; sotati 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați usturoiul și ghimbirul; sotati 1 minut.
Adăugați 2 căni de apă, lapte de cocos, sare, piper roșu și dovlecei; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged, amestecând ocazional.
Puneți amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți piesa centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă sucul.
Garnisiți cu piper suplimentar și frunze de cilantro, dacă doriți.