Supă De Brânză De Grădină

Supă De Brânză De Grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de brânză de grădină. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 3 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Toaterețetele necesită apă, margarină, bulion de pui și usturoi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bun. Supă De Legume De Grădină, Supă De Roșii De Grădină, și Supă De Grădină De Flori sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de 6 litri, sotati telina, ceapa si usturoiul in unt sau margarina pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se amestecă făina. Adăugați treptat apă, apoi legume, cuburi de bulion și arpagic. Aduceți la fierbere și apoi reduceți căldura. Acoperiți supa și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
LegumeLegume
ArpagicArpagic
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
3
Se amestecă brânza și laptele și se amestecă până se topesc. Nu fierbe. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
LapteLapte

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista