Supă de brânză de bere nativă din Wisconsin

Supă de brânză de bere nativă din Wisconsin
Supa de brânză de bere Wisconsin Native ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 640 calorii, 27G de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 4052 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Brânză De Bere Din Wisconsin, Supă De Brânză De Bere Din Wisconsin, și Supă De Brânză De Cartofi Din Wisconsin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, amestecați morcovii, ceapa, țelina și usturoiul. Se amestecă sosul de ardei iute, ardeiul cayenne, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ardei IuteArdei Iute
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă bulion de pui și bere; se fierbe până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
LegumeLegume
BereBere
3
Se ia de pe foc.
4
Între timp, încălziți untul într-o oală mare de supă la foc mediu-mare. Se amestecă făina cu un tel de sârmă; gatiti, amestecand pana cand faina se rumeneste, aproximativ 3 sau 4 minute. Se amestecă treptat laptele, amestecând pentru a preveni arderea, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se amestecă treptat brânza. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Se amestecă amestecul de bere în amestecul de brânză. Se amestecă muștarul Dijon, sosul Worcestershire și muștarul uscat. Reglați pentru sosul de ardei iute. Aduceți la foc mic și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Muștar DijonMuștar Dijon
Pudră De MuștarPudră De Muștar
BrânzăBrânză
BereBere
7
Se servește acoperit cu floricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista