Supă De Brânză De Bere Cu Bule

Supă De Brânză De Bere Cu Bule
Supa de brânză de bere cu bule este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 242 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți bere, lapte, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Supă De Brânză De Bere, Ei vor implora pentru ea supa de brânză de bere, și Supă De Brânză De Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, cartofii și usturoiul într-o cratiță la foc mediu; aduceți la foc mic și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute. Se amestecă laptele în amestec, se pune la foc mediu și se fierbe până se încălzește, aproximativ 5 minute; adăugați sos de soia și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Presărați brânză Cheddar în supă în loturi mici în timp ce agitați, permițând fiecărei adăugiri să se topească în supă înainte de a adăuga mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
4
Turnați supa într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în poziție; pulsați de câteva ori înainte de a pleca să se amestece. Puree în loturi până la neted. Întoarceți supa amestecată în cratiță; reveniți la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Treceți încet berea în supă în timp ce amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
6
Garnisiți cu boia de ardei pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista