Supă De Aur

Supă De Aur
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Supa de aur ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 2146 calorii, 86G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $10.54 pe portie, această rețetă acoperă 81% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de dovleac butternut, bulion de legume, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Pot O ' supa de cartofi de aur, Supa De Aur Din Recolta De Nord-Vest, și Supă De Cartofi Prăjiți Yukon Gold.

Instrucțiuni

1
Adăugați stocul într-o oală mare de gătit sau cazan. Totul va fi adăugat în oală pe măsură ce este tocat/pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați dovleacul și kumera în bucăți, nu mai mari de 2 inci pătrați, îndepărtând orice piele și semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Adăugați în oală.Curățați și tocați morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați în oală.Spălați și scurgeți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați toate ingredientele rămase și puțină apă suplimentară dacă legumele nu sunt acoperite. Este posibil să fie nevoie să adăugați mai multă apă sau stoc în timpul gătitului - așa că țineți-vă ochii pe ea. Dacă nu există suficient lichid, supa se poate lipi de fundul oalei. (poate nu este un lucru atât de rău dacă îl prinzi la timp. Odată, când am făcut această supă, s-a lipit de fund și a gustat ca și cum ar fi prăjit dovleac în ea).Aduceți la fierbere, fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când cele mai mari bucăți de legume sunt moi atunci când sunt înțepate cu un cuțit. Amestecați ocazional pentru a vă asigura că lintea nu arde pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți-l de pe foc și pur fie cu un blender de băț folosit în oală, fie folosind un robot de bucătărie. Pentru a face supa mai subțire, trebuie doar să adăugați puțină apă sau stoc suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cu puțină smântână și poate un strop de pătrunjel proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista