Supă de afine și iaurt cu vârtej de var
Supa de afine și iaurt cu vârtej de var ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 131 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 1,24 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, iaurt grecesc, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Briose Cu Iaurt Cu Vârtej De Afine, Supă de roșii răcită cu vârtej de coriandru-iaurt, și Iaurt De Afine-Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rezervați câteva afine mici pentru garnitură.
Așezați boabele rămase într-o cratiță mare și turnați 1/2 cană de apă. Se amestecă miere și scorțișoară. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, aproximativ 5 minute. Gatiti, amestecand ocazional, doar pana cand boabele incep sa se inmoaie si sa emane lichid, aproximativ 2 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor. Puree amestec de afine într-un blender până la neted.
Se transferă într-un castron mare, se acoperă și se dă la frigider până se răcește bine, cel puțin 2 ore.
Combinați 2 Linguri. iaurt, suc de lămâie, coajă de tei și zahăr într-un castron mic. Se amestecă pentru a se amesteca, se acoperă și se dă la frigider până când este gata să servească supa.
Chiar înainte de servire, bateți restul de 1 3/4 căni de iaurt în amestec de afine. Supă de oală în boluri răcite. Aruncați 2 lingurițe. amestec de var-iaurt în centrul fiecărui castron. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a face vârtejuri decorative.
Se ornează cu fructe de pădure rezervate și se servește rece.