Supă cremă de cartofi cu spanac

Supă cremă de cartofi cu spanac
Reteta Supa crema de cartofi cu spanac se poate face in aproximativ 30 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 139 de calorii , 7 g de proteine și 4 g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv. Este perfect pentru iarnă . Dacă aveți la îndemână busuioc, sare de usturoi, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 88% . Acest scor este super. Rețete similare sunt supă de linte, cartofi dulci și spanac , supă de spanac și cartofi și supă de cartofi la cuptor cu coajă crocantă de cartofi prăjite .

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute. Se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați amestecul într-un blender; se acopera si se proceseaza pana raman bucatele mici de cartofi. Reveniți în tigaie și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista