Supă Cremă De Anghinare Și Capere

Supă Cremă De Anghinare Și Capere
Supa cremă de anghinare și capere necesită în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 771 calorii, 48G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cățel de usturoi, frișcă grea, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cremă de anghinare și supă de anghinare din Ierusalim, Anghinare, hamsie și coacere de capere, și Sandvișuri Cu Salată De Ton Cu Anghinare Și Capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3
Adăugați anghinare, capere și usturoi. Gatiti si amestecati 4-5 minute sau pana cand anghinarea incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Între timp, într-o cratiță mare, combinați bulionul, smântâna, coniacul și piperul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Rezervați 1 cană amestec de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
6
Transferați amestecul rămas într-un blender; adăugați 3/4 cană amestec de bulion. Acoperiți și procesați până se omogenizează; se adaugă la amestecul de bulion rămas. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 30 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați amestec de anghinare rezervat; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Revista