Supă Cremoasă Portobello
Supa cremoasă Portobello ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 360 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bulion de pui, sare și piper kosher, friptură de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ciuperci Portobello într-un sos cremos de ciuperci, Rigatoni cremoși cu ciuperci Portobello și spanac, și Supă De Portobello Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o oală la foc mediu-mare și gătiți până se rumenesc ușor.
Adăugați șunca și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Scoateți șunca cu o lingură pliată pe o farfurie.
Adăugați 1/2 lingură de unt, 1 cană de praz și sare și piper după gust. Gatiti 4 minute, apoi adaugati la farfurie; deoparte.
Adăugați restul de 1 1/2 linguri unt, praz, 1/2 linguriță sare și piper după gust în oală; gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți 3 minute.
Se presară făina și se gătește, amestecând, 2 minute. Se amestecă 2 linguri de sherry, dacă se utilizează, răzuind orice bucăți rumenite și gătiți până se evaporă.
Adăugați bulionul și 2 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți, neacoperit, până când ciupercile sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Pureați supa în loturi într-un blender până la neted, crăpând capacul pentru a lăsa aburul să scape. Întoarceți-vă la oală, amestecați în jumătate și jumătate și aduceți doar la fierbere. Se amestecă trei sferturi din amestecul de șuncă-praz, restul de 1 lingură de sherry, dacă se utilizează, și sare și piper după gust.
Se servește acoperit cu șunca și prazul rămas.