Supă cremoasă de roșii prăjite cu sandvișuri Fontina-ciuperci la grătar
Supă de roșii prăjită cremoasă cu sandvișuri Fontina-ciuperci la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1138 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă cremoasă de roșii cu sandvișuri de cheddar-busuioc la grătar, Supă cremoasă de busuioc de roșii cu mini sandvișuri cu brânză la grătar, și Sandvișuri cu pui la grătar și ardei roșu prăjit cu brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați roșiile într-un vas mare de copt și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați usturoiul, condimentați cu sare și piper. Prăjiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când roșiile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Încălziți uleiul de măsline rămas într-un vas mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați roșiile prăjite, usturoiul și sucurile care s-au acumulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați ciorba și cimbrul proaspăt și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Așezați crema într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
8
Transferați amestecul într-un blender și amestecați până se omogenizează, strecurați într-o cratiță curată la foc mic, adăugați crema redusă și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc. Condimentează cu sare și piper și amestecă Salvia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți pâinea pe 1 parte cu untul. Întoarceți 4 felii pe o suprafață de lucru. Împărțiți brânza printre felii, apoi împărțiți ciupercile deasupra brânzei. Acoperiți cu restul de 4 felii de pâine, cu unt în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați sandvișurile și gătiți, întorcând o dată, până devin aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.