Supă Cremoasă De Roșii Cu Crutoane Crocante
Supa cremoasă de roșii cu crutoane crocante este o fără gluten supă. O porție conține 168 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii, crutoane și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de roșii cu crutoane Multigrain, Supă cremoasă de roșii cu crutoane cu unt, și Supă cremoasă de roșii cu brânză la grătar "crutoane" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie ceapa cubulete in 2 linguri. ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mic 8 minute sau până se înmoaie; adăugați usturoi tocat și sotati 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare; amestecați roșiile tocate și bulionul de pui și aduceți amestecul la fierbere. Simmer, amestecând des, 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc. Lăsați amestecul de roșii să se răcească 10 minute; amestecați bucățile de Brie până se topesc.
Procesați supa cu blender de imersie până la neted.
Gatiti supa la foc mediu-mic pana se incalzeste bine. Se amestecă sare, piper și, dacă se dorește, busuioc proaspăt tocat.
Se servește cu crutoane crocante.
*2 (3-oz.) pachetele de brânză cremă pot fi înlocuite cu Brie.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Alouette Crme de Brie.
Crutoane crocante: felie subțire 1 baghetă de pâine franceză.
Periați părțile tăiate cu ulei de măsline; așezați pe o foaie de copt.
Se presară cu 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 10 minute sau până la auriu. Prep: 5 min.,