Supă cremoasă de dovleac cu Frico de alune prăjite

Supă cremoasă de dovleac cu Frico de alune prăjite
Supa cremoasă de dovleac cu Frico de alune prăjită este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 589 calorii, 12g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun ferm, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Brioșe de alune prăjite cu dovleac de nucă de cocos, Ovăz cremos de dovleac cu afine și migdale prăjite, și Penne Cremoasă De Dovleac Cu Salvie Crocantă Și Nuci Pecan Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu un covor silpat sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați alunele într-o oală mare de supă la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scoateți alunele într-un castron mic și rezervați oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1
Presărați brânza în 8 runde subțiri, de aproximativ 2 inci lățime pe foaia de copt pregătită. Se macină fin alunele prăjite într-un robot de bucătărie și se presară uniform peste rondele de brânză. Stropiți uniform rundele cu o cantitate mică de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Coaceți până se rumenesc și Bulbuc, aproximativ 5 până la 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați untul în oală alunele au fost prăjite la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când untul începe să se rumenească și să spumeze, aproximativ 2 până la 3 minute. Se amestecă ceapa, morcovul, țelina, Salvia, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara și se gătește până se înmoaie, amestecând frecvent, până se înmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește un minut suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Amestecați jumătate și jumătate și amidon de porumb într-o ceașcă de măsurare lichidă și turnați-o în oală, împreună cu bulionul de pui, piureul de dovleac, zahărul brun, sarea și piperul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic, amestecând frecvent. Când supa începe să se îngroașe, reduceți căldura la minim. Folosind un blender de imersie, curățați supa până când se ajunge la o consistență netedă și fierbeți până când este gata de servit. Puneți supa în boluri de servire și plutiți o frico deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista