Supă Coreeană De Caș De Fasole (Miso)

Supă Coreeană De Caș De Fasole (Miso)
Supa coreeană de caș de fasole (Miso) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 117 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 38 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ciuperci, gochujang și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării coreene. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă Coreeană Miso Cu Scoici Manilla, Supă picantă de gai Lan și caș de fasole, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați apa, denjang, pasta de usturoi, dashi și gochujang. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă 2 minute. Se amestecă dovlecelul, cartoful, ciupercile și ceapa și se lasă să fiarbă încă 5 până la 7 minute. Se amestecă tofu și se gătește până când tofu s-a extins și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
GochujangGochujang
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DashiDashi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher) cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chinezi la indieni. De asemenea, minunat ca aperitiv.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista