Supă consistentă de legume de iarnă

Supă consistentă de legume de iarnă
Supa de legume de iarnă consistentă este o fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte semi-degresat, ciorbă de legume, g conserve de fasole în apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Copioasă De Minestrone De Iarnă, Supă Consistentă De Legume De Iarnă, și Supă Minestrone Consistentă, Sănătoasă, De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi înmuiați ușor usturoiul fără a colora. Sfat în suedez, morcovi și două treimi din cimbru, apoi turnați bulionul și laptele. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Puneți o treime din supă într-un blender, bateți până se omogenizează, apoi turnați înapoi în tigaie împreună cu fasolea. Verificați condimentele, apoi reveniți la căldură și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se servește presărat cu cimbru rămas și câteva chifle calde și cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista