Supă consistentă de legume de iarnă

Supă consistentă de legume de iarnă
Supa de legume de iarnă consistentă este o fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte semi-degresat, ciorbă de legume, g conserve de fasole în apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Copioasă De Minestrone De Iarnă, Supă Consistentă De Legume De Iarnă, și Supă Minestrone Consistentă, Sănătoasă, De Iarnă.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, apoi înmuiați ușor usturoiul fără a colora. Sfat în suedez, morcovi și două treimi din cimbru, apoi turnați bulionul și laptele. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Puneți o treime din supă într-un blender, bateți până se omogenizează, apoi turnați înapoi în tigaie împreună cu fasolea. Verificați condimentele, apoi reveniți la căldură și încălziți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se servește presărat cu cimbru rămas și câteva chifle calde și cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista