Supă consistentă de fasole și kale, servită cu parmezan-susan și chipsuri de semințe de mac

Supă consistentă de fasole și kale, servită cu parmezan-susan și chipsuri de semințe de mac
Supa consistentă de fasole și varză, servită cu parmezan-chipsuri de susan și semințe de mac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 659 calorii, 19g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de pătrunjel, coaceți la grade până când chipsurile sunt maro auriu, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan, Supă consistentă de Chorizo de pui, Kale, fasole și Farro, și Chipsuri de susan-kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți la 375 de grade până când chipsurile se rumenesc, 6 până la 8 minute. Folosiți o spatulă metalică mică pentru a transfera pe prosoape de hârtie. Chipsurile vor fi în continuare moi atunci când sunt îndepărtate, dar vor fi crocante pe măsură ce se răcesc.12 chipsuri. Fiecare crocant: 36 de calorii; 76 mg sodiu; 3 mg colesterol; 3 grame grăsime; 1 gram carbohidrați; 2 grame proteine; 0,16 grame fibre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Ingrediente

10Timp de lucru activ: minute * Timp total de pregătire: 20 de minuteTimp de lucru activ: minute * Timp total de pregătire: 20 de minute40Timp de lucru activ: minute * Timp total de pregătire: 3 ore 30 minute plus 8 ore înmuiere * VegetarianTimp de lucru activ: minute * Timp total de pregătire: 3 ore 30 minute plus 8 ore înmuiere * Vegetarian10creveți și cu veneUnt, pentru ungereUnt, pentru ungere2smallsmorcovi, tocațimorcovi, tocați1pedunculțelină, tocatățelină, tocată10creveți și cu veneSe toarnă în boluri de supă încălzite și se presară cu parmezan. Treceți uleiul de măsline la supa de top cu, dacă dorițiSe toarnă în boluri de supă încălzite și se presară cu parmezan. Treceți uleiul de măsline la supa de top cu, dacă doriți2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole mare de Nord uscatăfasole mare de Nord uscată2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de rozmarin tocatefrunze proaspete de rozmarin tocate1Oreos dublu umplutfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat1miciCoaceți la 375 de grade până când chipsurile se rumenesc, 6 până la 8 minute. Folosiți spatula metalică pentru a transfera pe prosoape de hârtie. Chipsurile vor fi în continuare moi atunci când sunt îndepărtate, dar vor fi crocante pe măsură ce se răcescCoaceți la 375 de grade până când chipsurile se rumenesc, 6 până la 8 minute. Folosiți spatula metalică pentru a transfera pe prosoape de hârtie. Chipsurile vor fi în continuare moi atunci când sunt îndepărtate, dar vor fi crocante pe măsură ce se răcesc12chipsuri. Fiecare crocant: 36 de calorii; 76 mg sodiu; 3 mg colesterol; 3 grame grăsime; 1 gram carbohidrați; 2 grame proteine; 0,16 grame fibrechipsuri. Fiecare crocant: 36 de calorii; 76 mg sodiu; 3 mg colesterol; 3 grame grăsime; 1 gram carbohidrați; 2 grame proteine; 0,16 grame fibre8porții. Fiecare din 10 porții: 203 calorii; 251 mg sodiu; 8 mg colesterol; 9 grame grăsime; 22 grame carbohidrați; 11 grame proteine; 2,40 grame fibreporții. Fiecare din 10 porții: 203 calorii; 251 mg sodiu; 8 mg colesterol; 9 grame grăsime; 22 grame carbohidrați; 11 grame proteine; 2,40 grame fibre9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilkale de ciorchine mici, mărunțite (aproximativkale de ciorchine mici, mărunțite (aproximativ10creveți și cu veneSupă consistentă de fasole și kale, servită cu parmezan-susan și chipsuri de semințe de macSupă consistentă de fasole și kale, servită cu parmezan-susan și chipsuri de semințe de mac5Se amestecă fasolea întreagă rezervată și se fierbe până se încălzește, minute. (Poate fi răcit și refrigerat peste noapte.)Se amestecă fasolea întreagă rezervată și se fierbe până se încălzește, minute. (Poate fi răcit și refrigerat peste noapte.)10creveți și cu veneUlei de măslineUlei de măsline1ceapa, tocataceapa, tocata1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1miciSe amestecă parmezanul, semințele de susan și semințele de mac în castron. (Dacă Parmezanul este aglomerat, apăsați Mai întâi printr-o strecurătoare.)Se amestecă parmezanul, semințele de susan și semințele de mac în castron. (Dacă Parmezanul este aglomerat, apăsați Mai întâi printr-o strecurătoare.)12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel tocatpătrunjel tocat10creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat10creveți și cu veneParmezan-chipsuri de susan și MacParmezan-chipsuri de susan și Mac3Bucăți de caramele Heath Barfulgi de cocos, prajit, optionalfulgi de cocos, prajit, optional1cartofi fierți, tăiați cubulețecartofi fierți, tăiați cubulețe10creveți și cu veneSareSare3Bucăți de caramele Heath Barsemințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmall bunch Swiss chard, tocat (aproximativsmall bunch Swiss chard, tocat (aproximativ1lingura. otet de vin rosuroșii, tăiate cubulețeroșii, tăiate cubulețe10creveți și cu veneApăApă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate62
Revista