Supă consistentă de bere și brânză
Supa consistentă de bere și brânză ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 9 porții cu 333 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, margarină, procesați răspândirea brânzei și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Supă consistentă de brânză și legume, Amestec De Supă De Preparare A Vrăjitoarelor, și Supă De Pui De Bere A Vrăjitoarelor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sote șuncă, ceapă și țelină în margarină într-un cuptor olandez la foc mediu până când legumele sunt fragede.
Măsurați 1/4 cană de bulion de pui și dați deoparte.
Adăugați bulionul rămas, jumătate și jumătate, bere și brânză în amestecul de șuncă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se topeste branza.
Combinați 1/4 cană de bulion și făină rezervate într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în amestec în tigaie, amestecând continuu. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa usor.