Supă condimentată de dovlecei
Supa de dovlecei condimentat este un fel principal care servește 12. Pentru 1,96 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 de calorii , 28 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, apă, sare și dovleac. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de dovleac și mere , Supa de dovleac și tahini și Supă de dovleac .
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele.
Așezați dovleceii tăiați cu partea în jos într-un spațiu de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400° timp de 40-50 de minute sau până când se înmoaie. Se răcește ușor; scoateți pulpa și puneți deoparte.
Într-un cuptor olandez la foc mediu, gătiți și amestecați ceapa în ulei și unt timp de 2 minute.
Se adauga scortisoara, zaharul brun, ghimbirul si usturoiul; gătiți încă 2 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul, apa, sarea și dovleceii rezervați. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Se răcește puțin supa. Aruncați scorțișoara. Într-un blender, procesați supa în loturi până la omogenizare. Reveniți totul în tigaie și încălziți.
Se presara fiecare portie cu patrunjel.