Supă Chineză De Pui-Tăiței
Reteta Supa chinezeasca de pui-taitei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 4 porții cu 296 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul de soia, jumătățile de piept de pui, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Tăiței De Pui Chinezesc, Supă De Tăiței De Pui În Stil Chinezesc, și Supă de tăiței de pui chinezesc cu susan și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăiței (aruncați pachetele de condimente) într-un castron mare; acoperiți cu apă clocotită. Înmuiați 3 minute; scurgeți sub apă curgătoare. Împărțiți între 4 boluri de supă.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă ghimbirul și usturoiul aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bulion, sos de soia, sos de chili-usturoi, pui și piper după gust; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți aproximativ 5 minute sau până când puiul este gata.
Eliminați de la căldură; se amestecă în scallions. Supa polonic peste taitei. Se acoperă cu 1/2 cană de spanac și sos de chili-usturoi după gust.