Supă chineză caldă și acră

Supă chineză caldă și acră
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și supă vegetariană? Supa chinezească caldă și acră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 5 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 103 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Dacă aveți oțet de vin de orez, sos de usturoi chili, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă caldă și acră, Supă Chinezească Fierbinte Și Acră, și Supă Chinezească Fierbinte Și Acră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 4 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați tofu și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Combinați apa și amidonul de porumb într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de amidon de porumb în supă. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut sau până când supa începe să se îngroașe. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
5
Turnați oul într-un flux lent și constant în supa fierbinte. Se amestecă uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca și cum ar fi transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat prezintă arome ispititoare de mușețel, verbena de lămâie, cimbru și citrice zesty. Pe gustul lung, răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea pietrișului umed aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere de Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În36 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista