Supă Bogată De Roșii Prăjite

Supă Bogată De Roșii Prăjite
Supa de roșii prăjită bogată ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 99 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 55 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, herbes de provence, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă bogată de Blender de roșii (crudă) pentru dieta 5:2 - doar 33 de calorii, Supă de vinete prăjită bogată și cremoasă, și Supă de roșii prăjită la foc cu năut prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un castron, aruncați roșiile cu 1 lingură de ulei de măsline, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați roșiile, tăiate cu fața în jos, pe foaia de copt pregătită și stropiți 1 lingură de apă peste roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor. Îndepărtați cu grijă pielea și aruncați-o. Întoarceți roșiile astfel încât să fie tăiate cu fața în sus și puneți-le înapoi în cuptor până când roșiile sunt zbârcite, dar nu uscate, încă 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți roșiile din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, într-o cratiță mare, călește ceapa în restul de 1 lingură de ulei de măsline la foc mic până când este foarte moale, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați usturoiul și herbes de provence și gătiți până se parfumează, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
UsturoiUsturoi
10
Adăugați stocul și restul de 1/2 cană de apă și aduceți la foc mic. Simmer 15 minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
11
Într-un blender, curățați roșiile (inclusiv orice lichid de gătit de pe foaia de copt) și amestecul de stoc până când este foarte neted. Poate fi necesar să lucrați în loturi. Se strecoară printr-o sită fină dacă se dorește o textură foarte netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
12
Se toarnă supa înapoi în cratiță, se condimentează cu sare și piper și se încălzește ușor. Pentru a servi, se toarnă în cupe sau boluri și se acoperă fie cu un vârtej de ulei de măsline, fie cu puțină smântână, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SmântânăSmântână
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista