Supa Tom Yum Goong a lui Jet Tila
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa Tom Yum Goong de la Jet tila. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 75 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Dacă aveți la îndemână ciuperci de paie, ardei iute Thailandezi, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă Tom Yum Goong, Tom Yum Goong (Supă Picantă De Creveți Thailandezi), și Tom Yum Goong (supă thailandeză de creveți fierbinți și acri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați ardeii pe foaia de copt pregătită.
Gatiti sub broilerul preincalzit, intorcand ocazional pana cand pielea ardeilor s-a innegrit si s-a blisterat, aproximativ 5 minute.
Puneți ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească pe măsură ce se răcesc, aproximativ 20 de minute. Odată răcit, îndepărtați și aruncați pielea, semințele și tulpina. Se toacă ardeii iute prăjiți.
Se toarnă bulionul de pui într-o oală mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Se amestecă creveții, ciupercile și ardeii iute prăjiți tocați. Reveniți la foc mic și gătiți până când creveții nu mai sunt translucizi în centru, aproximativ 1 minut. Se amestecă sosul de pește, sucul de lămâie și pasta de chile până când pasta de chile s-a dizolvat. Se toarnă în boluri și se ornează fiecare castron cu o frunză de tei și o crenguță de coriandru.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dr. Hermann Dr. H. Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Dr. H. Riesling]()
Dr. H. Riesling
Mirosuri de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuizina picantă, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.