Supa picantă a bunicii

Supa picantă a bunicii
Supa picantă a bunicii durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 168 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți tăiței, condimente de murat, cuburi de bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de mare. Cremă De Rădăcină De Țelină Și Supă De Mere Granny Smith, Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături Picante de sânge(supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel), și Bunica ' s Dressing sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și apa într-un ibric mare de supă. Acoperiți și aduceți la fierbere; grăsime degresată. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când puiul cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
2
Bulion de tulpină; reveniți la ceainic. Lăsați puiul să se răcească; dezosați și tăiați în bucăți. Grăsime degresată din bulion. Întoarceți puiul în bulion împreună cu țelina, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați condimentele de murat într-o bilă de ceai sau o pungă de pânză de brânză; adăugați la supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Îndepărtați condimentele; adăugați sare, dacă doriți, bulion, piper și tăiței. Gatiti 10-15 minute sau pana cand taiteii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista