Supa picantă a bunicii

Supa picantă a bunicii durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 168 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți tăiței, condimente de murat, cuburi de bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de mare. Cremă De Rădăcină De Țelină Și Supă De Mere Granny Smith, Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături Picante de sânge(supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel), și Bunica ' s Dressing sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți puiul și apa într-un ibric mare de supă. Acoperiți și aduceți la fierbere; grăsime degresată. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când puiul cade de pe os.
Bulion de tulpină; reveniți la ceainic. Lăsați puiul să se răcească; dezosați și tăiați în bucăți. Grăsime degresată din bulion. Întoarceți puiul în bulion împreună cu țelina, morcovii și ceapa.
Așezați condimentele de murat într-o bilă de ceai sau o pungă de pânză de brânză; adăugați la supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Îndepărtați condimentele; adăugați sare, dacă doriți, bulion, piper și tăiței. Gatiti 10-15 minute sau pana cand taiteii sunt fragede.