Supa picantă a bunicii

Supa picantă a bunicii
Supa picantă a bunicii durează aproximativ 3 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 168 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Dacă aveți tăiței, condimente de murat, cuburi de bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de mare. Cremă De Rădăcină De Țelină Și Supă De Mere Granny Smith, Supă de dovlecei cu vrăjitoare Pumpernickel și picături Picante de sânge(supă picantă de dovlecei prăjiți cu pâine prăjită Pumpernickel), și Bunica ' s Dressing sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul și apa într-un ibric mare de supă. Acoperiți și aduceți la fierbere; grăsime degresată. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când puiul cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
2
Bulion de tulpină; reveniți la ceainic. Lăsați puiul să se răcească; dezosați și tăiați în bucăți. Grăsime degresată din bulion. Întoarceți puiul în bulion împreună cu țelina, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Așezați condimentele de murat într-o bilă de ceai sau o pungă de pânză de brânză; adăugați la supă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Îndepărtați condimentele; adăugați sare, dacă doriți, bulion, piper și tăiței. Gatiti 10-15 minute sau pana cand taiteii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Echipamente

DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista