Supa lui Tim Perry (conopidă cremoasă de Curry și supă de Broccoli)

Supa lui Tim Perry (conopidă cremoasă de Curry și supă de Broccoli)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa lui Tim Perry (conopidă cremoasă de Curry și supă de Broccoli). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână broccoli, conopidă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă Cremoasă De Conopidă De Broccoli, Supă Cremoasă De Conopidă De Broccoli Cu Brânză Albastră, și Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă.

Instrucțiuni

1
Într-o oală, combinați bulionul de pui, ceapa, conopida și broccoli. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Continuați să fierbeți până când legumele sunt fragede. Condimentează cu pudră de curry, bulion de pui, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Într-un castron, combinați făina și 1/2 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți rapid până nu există bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Adăugați amestecul în supă, amestecând continuu pe măsură ce supa se îngroașă. Se amestecă brânza Cheddar până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista