Supa franțuzească de ceapă necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 365 de calorii, 9 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 4,76 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un aperitiv destul de scump. Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, oțet balsamic, vin visiniu și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mediteranean. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați supa franțuzească de ceapă cu pâine franțuzească și salată cu vinaigretă Dijon, supa franțuzească de ceapă crockpot cu pâine prăjită cu brânză și supa crockpot cu pâine prăjită franțuzească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, la foc mediu, prăjiți 4 fâșii de slănină până devine crocantă. Aruncați slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se caleste ceapa si salota in grasime de bacon pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați oțet balsamic, vin și oregano; gătiți timp de 30 de minute. Amestecați des până ce ceapa se caramelizează și devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Amestecați bulionul de pui. Fierbeți ușor timp de 1 oră, amestecați din când în când. Asezonați cu sare și piper. Pune supa în 4 boluri rezistente la cuptor. Puneți crutoanele deasupra supei și stropiți cu brânză rasă. Se prăjește până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Crutoane
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
5
Se ornează cu pătrunjel cu frunze plate, se servește imediat.
Supa franțuzească de ceapă funcționează foarte bine cu Pinot Grigio și Beaujolais. Un Beaujolais fructat va completa aromele bogate ale acestei supe. Dacă preferați vinul alb, încercați un pinot grigio. Proverbul Pinot Grigio Vin cu nota de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Proverb Pinot Grigio Vin
Note luminoase de pere si mere animate cu arome de lime si lamaie.