Supa excelentă de cartofi a allanei

Supa excelentă de cartofi a allanei
Supa excelentă de cartofi a lui Allana este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 260 calorii, 15g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de usturoi, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Garnitură Excelentă De Cartofi / Legume, Supa excelentă cu bile matzo de la Blue Ribbon, și Excelentă Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, sote șuncă și ceapă în unt, până când ceapa este translucidă. Se amestecă muștarul, apoi se toarnă bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
MuștarMuștar
UntUnt
CeapăCeapă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofii, dați la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Combinați laptele și smântâna de supă de țelină; se amestecă în cratiță. Se condimentează cu pudră de usturoi, sare condimentată și amestec de condimente fără sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sare CondimentatăSare Condimentată
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se încălzește, dar nu fierbe.
5
Se servește fierbinte.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista