Supa De Virtute Trei: Le Virtu

Supa De Virtute Trei: Le Virtu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați trei ciorbe de virtute: le Virtu. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 58G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1037 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,72 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână mortadella, coadă de vită, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 82%. Rețete similare includ Le virtul (Abruzzese "șapte virtuți" Minestrone), Supa Jamaican-carne de vită și aromă de dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, și O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați coaja de porc, trotterul, osul de șuncă și coada de vită. Apăsați cuișorul în ceapă și adăugați-l în oală, împreună cu țelina și pătrunjelul întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
OS De șuncăOS De șuncă
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 8 căni de apă și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și gătiți, acoperit, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore. Condimentează cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se strecoară bulionul și se întoarce în oală. Aruncați legumele și păstrați carnea. Odată ce carnea este suficient de rece pentru a o manipula, dezbrăcați-o de oase, îndepărtați excesul de cartilaj și reveniți în oală cu bulionul pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Între timp, așezați fasolea într-o oală de 4 litri și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgeți și clătiți sub apă rece, apoi întoarceți fasolea în oală, adăugați frunza de dafin, ceapa, osul prosciutto și 5 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce la minim și se gătește, acoperit, timp de aproximativ 45 de minute sau până când leguminoasele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
LeguminoaseLeguminoase
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scurgeți fasolea și puneți-o deoparte, aruncând apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Într-o tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu și adăugați usturoiul, căpșunile, feniculul, pătrunjelul tocat și morcovii și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scurgeți roșiile, rezervând sucurile și adăugați roșiile în tigaie. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați sucul rezervat în rezervorul principal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați favele și mazărea în amestecul de roșii-legume, amestecați și gătiți 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
11
Adăugați ierburile, piperul negru și nucșoara, în amestecul de roșii-legume și gătiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
12
Adăugați verdele și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
13
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gătiti tortellini în apă clocotită timp de 4 minute, apoi scurgeți și adăugați în vasul principal cu amestecul de legume de roșii și năutul. Se condimentează cu sare și piper, dacă este necesar, și se servește cu brânză rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
TortelliniTortellini
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
15
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
16
Adăugați umărul de vițel și porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Se scoate de pe foc și se pune într-un bol mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Adăugați prosciutto și mortadella în castron, apoi adăugați oul și amestecați bine pentru a combina. Gatiti pana cand amestecul se intareste si isi pastreaza forma atunci cand o minge de dimensiunea unei linguri este scoasa din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
20
Pregătiți aluatul de paste conform rețetei și rulați-l la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
21
Tăiați aluatul de paste în pătrate de 3 inci și așezați o lingură slabă din amestecul de carne în centrul fiecărui pătrat. Aduceți 2 colțuri diagonale ale fiecărui pătrat împreună, apoi aduceți celelalte 2 colțuri împreună pentru a forma tortellini. Puneți deoparte pe prosoape umede până când sunteți gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PasteAluat De Paste
TortelliniTortellini
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
22
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
23
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
24
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
25
Rotiți pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)680Nuci de orice fel (tocate)carne de vităcarne de vită6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negruPiper negru1morcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastețelină, înjumătățitățelină, înjumătățită2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinăut uscatnăut uscat1ou, bătutou, bătut4extra largescrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole fava decojitefasole fava decojite1fenicul cu bulb, tocat grosierfenicul cu bulb, tocat grosier8286 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală3frunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimazăre proaspătă decojitămazăre proaspătă decojită1ciorchinicimbru proaspăt, frunze numaicimbru proaspăt, frunze numai1ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie plus câteva pentru stropireusturoi, feliatusturoi, feliat2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin113Nuci de orice fel (tocate)umăr de porc măcinatumăr de porc măcinat113Nuci de orice fel (tocate)1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1os prosciuttoos prosciutto1OS de șuncă, înjumătățitOS de șuncă, înjumătățit113Nuci de orice fel (tocate)mortadella, tăiată măruntmortadella, tăiată mărunt0(poate fi sau trece)nucșoară proaspăt rasănucșoară proaspăt rasă596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(poate fi sau trece)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)120 de felii subțiri de dovlecel20 de felii subțiri de dovlecel1ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1ceapă, înjumătățităceapă, înjumătățită3crenguțepătrunjel întreg, plus 3 crenguțe, tocate măruntpătrunjel întreg, plus 3 crenguțe, tocate mărunt2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricaciocavallo ras sau pecorino Romanocaciocavallo ras sau pecorino Romano113Nuci de orice fel (tocate)coaja de porccoaja de porc113Nuci de orice fel (tocate)prosciutto, tăiat finprosciutto, tăiat fin6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSareSare6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper2ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirispanac tocatspanac tocat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de roșii și sucurile lorconserve de roșii și sucurile lor6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCaciocavallo, sau Parmigiano-Reggiano, pentru grătarCaciocavallo, sau Parmigiano-Reggiano, pentru grătar1porc trotterporc trotter
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista