Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați supa de Taco cu aragaz lent din Ciad. Această supă are 205 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 80 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 119 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, roșiile conservate, amestecul de îmbrăcăminte de fermă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Taco Cu Aragaz Lent, Supă De Taco Cu Aragaz Lent, și Supă De Taco Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se rumenesc complet carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați carnea de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se rumenesc complet cârnații într-o tigaie mare la foc mediu; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați carnea de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați roșiile zdrobite, porumbul, fasolea neagră, boabele de rinichi, amestecul de pansament ranch, amestecul de condimente taco, ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, roșiile tăiate cubulețe cu ardei chile verzi, sos chili, ardei jalapeno, bere și piper negru la aragazul lent. Setați aragazul lent la scăzut și gătiți 8 până la 10 ore sau, dacă preferați, la mare timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Plic Amestec De Dressing Pentru Salată Ranch Cu Zară
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.