Rețeta de supă de scoici a mamei este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 412 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați scoici, ceapă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mo ' s Clam Chowder, Supă De Scoici, și Pudră De Scoici Cu Conținut Scăzut De Grăsimi.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.