Supa de minestrone a lui Bek

Supa de minestrone a lui Bek
Supa de minestrone a lui Bek ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 284 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Dacă aveți la îndemână apă, bulion de pui, dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Minestrone, Supă De Minestrone, și Supă De Minestrone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este transparentă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați bulion de pui, bulion de vită și apă; aduceți la foc mic. Se amestecă pasta de roșii, roșiile cu jalapenos și cartofii în amestec de bulion; se fierbe până când cartofii sunt ușor fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Amestecați țelina, dovleceii, morcovii și fasolea garbanzo în amestecul de supă; fierbeți până când cartofii sunt fragede și aromele s-au amestecat, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista