Supa de Kale a antrenorului meu

Supa de Kale a antrenorului meu
Supa de kale a antrenorului meu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă, fasole, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Kale, Supă De Kale, și Supă De Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un vas la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, morcovii, țelina, sarea și piperul în uleiul încins până când morcovii sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de legume și se gătește până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Amestecați stocul de pui, fasolea neagră și 1/2 conserve de fasole cannellini în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Amestecați restul de 1/2 conserve de fasole cannellini într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează; se amestecă în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați kale și oțet de cidru de mere în amestecul de legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când aromele s-au amestecat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
KaleKale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista