Supa de Kale a antrenorului meu

Supa de Kale a antrenorului meu
Supa de kale a antrenorului meu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă, fasole, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Kale, Supă De Kale, și Supă De Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un vas la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, morcovii, țelina, sarea și piperul în uleiul încins până când morcovii sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de legume și se gătește până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Amestecați stocul de pui, fasolea neagră și 1/2 conserve de fasole cannellini în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Amestecați restul de 1/2 conserve de fasole cannellini într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează; se amestecă în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați kale și oțet de cidru de mere în amestecul de legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când aromele s-au amestecat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
KaleKale
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista