Supa de Kale a antrenorului meu

Supa de kale a antrenorului meu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 305 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă, fasole, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă De Kale, Supă De Kale, și Supă De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un vas la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa, morcovii, țelina, sarea și piperul în uleiul încins până când morcovii sunt fragede, 10 până la 15 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de legume și se gătește până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Amestecați stocul de pui, fasolea neagră și 1/2 conserve de fasole cannellini în amestec de legume.
Amestecați restul de 1/2 conserve de fasole cannellini într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează; se amestecă în amestec de legume.
Adăugați kale și oțet de cidru de mere în amestecul de legume; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când aromele s-au amestecat, 20 până la 30 de minute.