Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole a sportivului. Această rețetă servește 27 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jareți de șuncă, cimbru, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Așezați într-o oală; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul și puneți fasolea deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați morcovi; se sotează cu 4-5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați cârligele de șuncă, marinada pentru pui, coaja de portocală, sare, cimbru, frunze de dafin, fasole și suficientă apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Îndepărtați cârligele de șuncă; când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea din oase. Aruncați oasele și tăiați carnea în cuburi; reveniți la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
8
Adăugați șunca suplimentară, roșiile și oțetul; se încălzește. Aruncați frunzele de dafin și coaja de portocală înainte de servire.