Supa de fasole a sportivului

Supa de fasole a sportivului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole a sportivului. Această rețetă servește 27 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 180 de calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jareți de șuncă, cimbru, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați într-o oală; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1-4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scurgeți și clătiți fasolea; aruncați lichidul și puneți fasolea deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați morcovi; se sotează cu 4-5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați cârligele de șuncă, marinada pentru pui, coaja de portocală, sare, cimbru, frunze de dafin, fasole și suficientă apă pentru a acoperi cu 2 in. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Îndepărtați cârligele de șuncă; când este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea din oase. Aruncați oasele și tăiați carnea în cuburi; reveniți la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
8
Adăugați șunca suplimentară, roșiile și oțetul; se încălzește. Aruncați frunzele de dafin și coaja de portocală înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții27
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista