Supa de dovlecei și mere a lui Nancy
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Nancy ' s Butternut Squash și supa de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,87 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, dovlecei de nucă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei și mere, Supă de dovlecei și mere, și Supă de dovlecei și mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se toarnă suficientă apă într-un vas de copt pentru a avea o adâncime de aproximativ 3/4 inch. Așezați jumătățile de dovlecei în apă cu partea tăiată orientată în sus.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când o furculiță străpunge ușor carnea, 45 până la 50 de minute;
Scoateți din cuptor și flip squash; lasa sa se raceasca suficient pentru a manipula.
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Soteți șalotele în unt fierbinte până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Se toarnă 3 până la 5 căni de pui în oală; se amestecă.
Adăugați mere în stoc; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când merele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Folosiți o furculiță pentru a răzui carnea din dovlecelul de nucă, terminând cu o lingură pentru a îndepărta ultimele bucăți de pe piele; adăugați la bulionul care fierbe.
Adăugați 3 căni rămase în oală, aduceți amestecul la foc mic și continuați să gătiți până când totul este încălzit, 5 până la 10 minute.
Supă de piure cu un blender de imersie până la omogenizare.