Supa de dovlecei cu Butternut Gisela

Gisela ' s Butternut Squash Soup este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry, și 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare sau oală de supă la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până la translucid, aproximativ 5 minute.
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă cuburile de dovlecei de butternut, sucul de portocale și coaja de portocală. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când cuburile de dovlecei sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă înapoi în oală. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Bateti in smantana pana se omogenizeaza si condimentati dupa gust cu sare si piper.
Se încălzește la foc mediu-mic până aproape la foc mic și se servește fierbinte.