Supa de dovlecei cu Butternut Gisela

Supa de dovlecei cu Butternut Gisela
Gisela ' s Butternut Squash Soup este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 199 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Funcționează bine ca o supă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este bine. Încercați Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry, și 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare sau oală de supă la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă bulionul de pui și se amestecă cuburile de dovlecei de butternut, sucul de portocale și coaja de portocală. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când cuburile de dovlecei sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă înapoi în oală. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța supa chiar în vasul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Bateti in smantana pana se omogenizeaza si condimentati dupa gust cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se încălzește la foc mediu-mic până aproape la foc mic și se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista