Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota
Supa de curcan, ciuperci și orez sălbatic din Minnesota din Sarasota este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ciuperci, usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă De Curcan, Ciuperci Și Orez Sălbatic, Orez sălbatic cu supă de ciuperci, și Supă De Orez Sălbatic Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Baza de supă - într-o oală mare, topiți untul și adăugați prazul, ceapa, țelina, feniculul și usturoiul și gătiți la foc mediu până când sunt ușor translucide și moi. Aproximativ 5 minute.Orez --
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orezul direct în amestecul de legume și amestecați până se combină bine - apoi adăugați bulionul (începeți cu 5 căni; puteți adăuga oricând mai multe pe măsură ce orezul gătește), cimbru, rozmarin, worcestershire și frunze de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic (fierbeți) aproximativ 30 de minute până când orezul este oarecum fraged. Încă o dată, gustați pentru condimente (sare și piper) și adăugați mai mult bulion, dacă este necesar. Depinde de cât de subțire sau groasă îți place supa ta. Supa are încă puțin mai mult timp de gătit, ceea ce va permite orezului să termine gătitul.Ciuperci - în acest moment, adăugați vinul de sherry și ciupercile și continuați să gătiți încă 15-20 de minute până când orezul este fraged și ciupercile sunt moi.Finish -- totul se face - acum pentru a termina supa. Mai întâi, adăugați curcanul sau puiul; și adăugați smântâna grea în supă. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere ușoară și apoi reduceți la foc mic timp de 5 minute. Se amestecă și se adaugă orice condiment suplimentar, dacă este necesar, și pătrunjelul proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Fasole Verde Murată
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
3
Serviți-modul meu preferat de a servi acest lucru este cu o baghetă prăjită cu brânză Gruyere topită. Acum, dacă se întâmplă să aveți ulei de trufe-stropiți puțin deasupra, este raiul. Nu se poate obține mult mai bine decât atât! Bucurați-vă!