Supa crema de legume Dixie Stomp
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și cetogenice la colecția dvs., Dixie Stomp Cremă de Supă de legume ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,96 USD per porție , primești un fel principal care servește 8. O porție conține 584 de calorii , 31 g de proteine și 45 g de grăsimi . Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și luați bulion de pui, ceapă, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , ceea ce este destul de bun. Supa de perisoare de legume , supa de legume Griet și supa de cârnați și legume italiene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mediu-înalt, combinați morcovii, ceapa, cartofii, ciorbele, sparanghelul, bulionul, cuburi de bulion, foile de dafin, cimbru, piper negru măcinat și margarina. Se amestecă totul, se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu scăzut și se lasă să fiarbă până când toate legumele sunt fragede.
Transferați într-un blender sau robot de bucătărie în loturi mici și faceți piure până la omogenizare. (Notă: Această supă este menită să fie complet netedă, așa că faceți piure până când nu există niciun semn de bucăți vizibile de legume.)
Apoi, combinați cu smântâna și amestecați totul până când se omogenizează și se omogenizează bine. Reveniți totul în cratiță și încălzește supa la foc mediu mic. (Notă: nu fierbeți.)