Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sunday Rag nr. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 12 și costă $3.99 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână legături de cârnați, legături de cârnați, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sunday Rag, Rigatoni Cu Duminică Seara Ragu, și Sunday Slow Cooker Beef Rag 8.
Instrucțiuni
1
Pulsați roșiile cu suc (1 cutie la un moment dat) într-un blender până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o oală largă de 10 până la 12 litri, la foc mediu-mare, până când strălucește, apoi fierbeți ceapa până devine aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se adauga usturoiul si saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați roșii pur și simplu, frunze de dafin și 1/2 linguriță de sare și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, 40 până la 45 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Sare
1
Se amestecă împreună usturoiul, pătrunjelul, brânza și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Pătrunjel
Brânză
Usturoi
2
Pound top rotund la 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu un sucitor sau carne pounder. Puneți amestecul de pătrunjel uniform peste Cotletele de vită (aproximativ 3 linguri fiecare). Începând cu o latură scurtă, înfășurați cotletele și legați la fiecare capăt cu sfoară pentru a face braciole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Carne De Vită
Carne
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De Carne
Folie De Plastic
știft De Rulare
1
Formați amestecul de chiftele rezervat în bile (aproximativ 16), folosind o măsură de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește. Se condimentează braciole cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total) și se rumenesc bine în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați într-o tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și cârnați rumeniti în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se transferă în tigaie cu braciole.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se usucă umărul de porc și se condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Piper
Sare
6
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie și umărul de porc brun peste tot, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se usucă coastele de porc și se condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc
Piper
Sare
9
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și coaste rumenite bine în 2 loturi, rotind, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Transferați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Încălziți uleiul rezervat de la polpette în tigaie la foc mediu până când strălucește. Se prăjesc chiftele în 2 loturi (nu se aglomerează), întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 6 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Transferați pe prosoape de hârtie folosind o lingură cu fante. (Aruncați uleiul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
Întoarceți sosul la foc mic și adăugați cu grijă toate carnea și sucurile. Fierbeți, parțial acoperit, amestecând ușor ocazional (nu rupeți chiftelele), până când toate carnea sunt fragede, aproximativ 2 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele
Sos
2
Transferați carnea cu clești pe un platou mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
3
Se servește cu fettuccine și sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Sos
1
Sosul de roșii cu carne poate fi făcut cu 4 zile înainte și răcit (acoperit odată răcit).