Sundaes de căpșuni cu Prosecco Sabayon
Sundaes de căpșuni cu Prosecco Sabayon ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, căpșuni, sorbet de căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Prosecco Cu Cimbru De Căpșuni, Peach Căpșuni Sundaes, și Înghețată De Căpșuni Proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 foaie de copt F. Line cu hârtie pergament; pulverizați pergamentul cu spray antiaderent. Aruncați migdalele cu sirop de porumbîn castron mic, apoi adăugați zahăr și aruncați (stratul de zahăr va semăna cu nisipul umed).
Intindeîntr-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți până la aur, amestecând ocazional, aproximativ20 de minute. Se răcește ușor pe foaia de copt, apoi se rup orice ciorchini mari de almonds.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Combinați 1 cană de căpșuni feliate, 2 lingurizahăr și 3 linguri Prosecco în procesor. Puree până se omogenizează.
Se toarnă piureul în setul de strecurătoare peste castron și se apasă pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid și pulpă posibil; aruncați solidele în strecurătoare. Aruncați restul de 3 căni de căpșuni și restul de 2 linguri de zahăr într-un castron mediu; lăsați să stea la temperatura camerei până se formează sucuri, aruncând ocazional, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă piureul de căpșuni în căpșuni feliate. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Bateți crema heavywhipping într-un castron mediu până se formează vârfuri; refrigerați până când este gata de utilizare. Umpleți vasul mare la jumătate cu gheață și apă rece.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul pentru a se amesteca într-un castron metalic mediu; adăugați 1/2 cană Prosecco și bateți pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită și bateți constant și energic până când amestecul este gros și seamănă cu frișca bătută ușor, aproximativ 6 minute. Puneți vasul cu sabayon într-un castron cu gheață și apă rece și bateți până când sabayon este rece, aproximativ 6 minute. Îndoiți în frișcă răcită. Faceți înainte: Sabayon poate fi făcut cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Puneți 1/4 cană compot de căpșuni în fiecare dintre cele 6 pahare sau boluri de desert. Acoperiți fiecare cu 1 lingură de sorbet de căpșuni; presărați fiecare cu 1 lingură de migdale zahărite. Repetați stratificarea cu 1/4 cană compot de căpșuni, 1 sorbet de lingură și 1 lingură de migdale cu zahăr. Acoperiți fiecare cu o lingură mare de sabayon; presărați fiecare cu 1 lingură de migdale zaharoase și serviți.