Sunchoke Gratin cu Jarlsberg, linte și nuci negre
Sunchoke Gratin cu Jarlsberg, linte și nuci negre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 654 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână brânză jarlsberg, pesmet, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Țelină, Sunchoke Și Mere Verzi Cu Nuci Și Mustar, Orez negru vegan cu ierburi, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Paste Cu Ulei De Măsline Cu Nuci, Linte Și Ardei Roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.In o cratiță medie acoperiți lintea cu apă de aproximativ 1 inch și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați un vârf de sare și gătiți până abia se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Scurgeți lintea și întindeți-le pe o foaie mare de copt pentru a se răci rapid.
Întindeți nucile negre pe o foaie de copt și prăjiți timp de 10 minute, sau până se prăjesc ușor.
Transferați nucile negre pe un prosop de hârtie și lăsați să se răcească.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, feliați anghinarea de Ierusalim în cruce de 1/8 inch grosime.
Adăugați-le în apa sărată clocotită pentru a găti feliile până când sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine și se transferă într-un castron mare.
Adăugați lintea gătită, nucile, smântâna, brânza, coaja de lămâie și usturoiul, condimentați cu sare și piper; aruncați ușor. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt oval de 5 sau 6 căni sau echivalent.
Transferați amestecul de anghinare din Ierusalim și tot lichidul său în unt dish.In un castron mediu, aruncați pesmetul cu untul topit și împrăștiați peste gratin.
Coaceți timp de 30 de minute, sau până când gratinul clocotește și se rumeneste.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi presărați pătrunjelul și serviți.