Sunca Spirala
Sunca spirala este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 1095 calorii, 82G de proteine, și 63G de grăsime per portie. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de până la 5 chipotles, zahăr brun, șuncă spirală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun și mierea. Pune deoparte.
Într-un alt castron mic, amestecați împreună sucul de portocale, nectarul de piersici și chipotles.
Aranjați șunca, tăiați capătul în jos, într-un vas mare de copt.
Se toarnă câteva linguri de amestec de suc peste șuncă și între straturi.
Coaceți timp de 30 de minute, lipind la fiecare 10 minute cu amestecul de suc rămas.
Scoateți șunca din cuptor. Rezervați aproximativ 1 1/2 căni de suc gătit din vasul de copt.
Ungeți amestecul de miere pe șuncă și reveniți la cuptor pentru a coace încă o oră până se formează o crustă și șunca începe să se caramelizeze.
Scoateți din cuptor într-un platou de servire și serviți cu sucul de copt rezervat.