Sunca si supa de fasole I

Sunca si supa de fasole s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de sos de piper, cârnați, roșii înăbușite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cârnații pentru a îndepărta excesul de grăsime și tăiați în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Pielea de șuncă și îndepărtează excesul de grăsime. Într-o oală mare, cârnați maro și șuncă se coc la foc mediu.
Scurgeți excesul de grăsime.
Adăugați cartofi, țelină, pătrunjel, fasole, sos de roșii, roșii, sare, piper, sos de chili, frunze de dafin, usturoi și sos Worcestershire în carne; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Acoperiți și continuați să gătiți timp de 2-3 ore.
Îndepărtați jamboanele de șuncă și tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii. Întoarceți carnea în oală.