Sunca Sangria

Sunca Sangria
Sunca Sangria este o fără gluten și fără lactate băutură. Această rețetă servește 8 și costă 4,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 196g de proteine, 152g de grăsime, și un total de 2702 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, șuncă, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 80%. Încercați Sangria pui cu Eppa SupraFruta Sangria, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie șunca de 1/4 inch adâncime într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Loc într-un prăjitor de dimensiuni bune cu partea de grăsime în sus, și stud într-un mod decorativ cu întreaga cloves...be sigur de a utiliza o multime. Împachetați partea superioară a șuncii cu toată kilogramul de zahăr brun pentru a acoperi suprafața cât mai gros posibil. Unii pot cădea în tigaie, dar asta nu poate fi ajutat. Lăsați-l acolo pentru a îndulci sucurile de tăiere necesare în etapele ulterioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
UmărUmăr
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Prăjiți, neacoperit, până când zahărul începe să se topească, aproximativ 20 de minute. În acest timp, amestecați sucul de ananas și sangria. Când zahărul a început să se topească, turnați o cană din amestecul de vin peste șuncă și readuceți șunca la cuptor pentru 40 de minute. Adesea Cortez șunca cu folie la un moment dat, dar mama nu a făcut-o niciodată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
SangriaSangria
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
După o oră la cuptor, ungeți șunca cu o a doua cană din amestecul de vin, amestecând-o în picăturile de tigaie. Întoarceți șunca la cuptor încă 2 ore, ungând după prima oră cu amestecul de vin rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coborâți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C) și ungeți șunca la fiecare 20 de minute cu picăturile de tigaie pentru ultima oră de gătit. Un termometru pentru carne trebuie să citească 160 de grade F (65 de grade C) înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista