Sunca glazurată cu ghimbir-piersic este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $11.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1644 calorii, 78g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fructe de ienupăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Ginger Peach-sunca glazurate, și Peach și ghimbir Riblets glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 galoane de apă fierbinte, sarea, zahărul brun, fructele de ienupăr, boabele de piper, ghimbirul și frunzele de dafin într-un recipient mare sau oală nereactivă și amestecați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Umăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Lăsați saramura să se răcească. Între timp, stați șunca, tăiată în jos, pe o placă de tăiere și înscrieți pielea cu un cuțit ascuțit într-un model de cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați șunca în saramură, acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți șunca din saramură și uscați complet. Se strecoară saramura, rezervând condimentele. Apăsați unele dintre fructele de ienupăr și boabele de piper pe partea tăiată plată a șuncii. Împrăștiați frunzele de dafin într-o tigaie mare și așezați un suport în tigaie. Stați șunca, tăiată în jos, pe raft și prăjiți 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Bateți conservele de piersici, zahărul brun, muștarul, oțetul, ghimbirul și sarea și piperul după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți șunca cu jumătate din glazură; continuați să prăjiți până la auriu profund, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
3
Ungeți șunca cu glazura rămasă, întoarceți-o pe partea sa și prăjiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 155 și pielea este crocantă, încă 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o placă de tăiere, cort cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
5
Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați frunzele de dafin. Se amestecă pentru a face un sos. Tăiați șunca și serviți cu sosul.