Sunca glazurată cu ghimbir-piersic este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 10. Pentru $11.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1644 calorii, 78g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, fructe de ienupăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Ginger Peach-sunca glazurate, și Peach și ghimbir Riblets glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 galoane de apă fierbinte, sarea, zahărul brun, fructele de ienupăr, boabele de piper, ghimbirul și frunzele de dafin într-un recipient mare sau oală nereactivă și amestecați până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pachet Milk Duds
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Lăsați saramura să se răcească. Între timp, stați șunca, tăiată în jos, pe o placă de tăiere și înscrieți pielea cu un cuțit ascuțit într-un model de cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați șunca în saramură, acoperiți și refrigerați cel puțin 24 de ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți șunca din saramură și uscați complet. Se strecoară saramura, rezervând condimentele. Apăsați unele dintre fructele de ienupăr și boabele de piper pe partea tăiată plată a șuncii. Împrăștiați frunzele de dafin într-o tigaie mare și așezați un suport în tigaie. Stați șunca, tăiată în jos, pe raft și prăjiți 1 oră. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți încă 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Bateți conservele de piersici, zahărul brun, muștarul, oțetul, ghimbirul și sarea și piperul după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk Duds
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Ungeți șunca cu jumătate din glazură; continuați să prăjiți până la auriu profund, încă aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
3
Ungeți șunca cu glazura rămasă, întoarceți-o pe partea sa și prăjiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 155 și pielea este crocantă, încă 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
4
Transferați pe o placă de tăiere, cort cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute înainte de sculptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și aruncați frunzele de dafin. Se amestecă pentru a face un sos. Tăiați șunca și serviți cu sosul.