Sulițe romaine arse cu pansament Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sulițele Romaine arse cu pansament Caesar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, inimi de romaine, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sulițe romaine arse cu pansament Caesar, Salată de Romaine cu pansament Caesar, și Romaine la grătar cu pansament picant Caesar.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Într-un blender sau mini robot de bucătărie, amestecați maioneza cu oțetul, usturoiul, sucul de lămâie, muștarul Dijon, sosul Worcestershire și Tabasco. Cu mașina pornită, adăugați treptat 1/2 cană de ulei vegetal până când pansamentul Caesar este cremos. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se dă la frigider.
Periați ușor inimile de romaine cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată sau de două ori, până când este ușor carbonizat, dar încă crocant, aproximativ 3 minute.
Periați ușor pâinea cu restul de 1 lingură de ulei. Grătar, întorcându-se o dată, până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Întindeți jumătate din pansamentul Cezar pe un platou mare. Aranjați inimile la grătar de romaine deasupra și periați cu pansamentul rămas.
Garnisiți cu așchii de brânză și serviți pâinea la grătar alături.