Sulițe romaine arse cu pansament Caesar

Sulițe romaine arse cu pansament Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sulițele Romaine arse cu pansament Caesar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, inimi de romaine, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sulițe romaine arse cu pansament Caesar, Salată de Romaine cu pansament Caesar, și Romaine la grătar cu pansament picant Caesar.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un blender sau mini robot de bucătărie, amestecați maioneza cu oțetul, usturoiul, sucul de lămâie, muștarul Dijon, sosul Worcestershire și Tabasco. Cu mașina pornită, adăugați treptat 1/2 cană de ulei vegetal până când pansamentul Caesar este cremos. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Periați ușor inimile de romaine cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată sau de două ori, până când este ușor carbonizat, dar încă crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine HeartsRomaine Hearts
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Periați ușor pâinea cu restul de 1 lingură de ulei. Grătar, întorcându-se o dată, până la prăjit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Întindeți jumătate din pansamentul Cezar pe un platou mare. Aranjați inimile la grătar de romaine deasupra și periați cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romaine HeartsRomaine Hearts
Sos De Salată CaesarSos De Salată Caesar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Garnisiți cu așchii de brânză și serviți pâinea la grătar alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista