Sulițe De Creveți Și Castraveți Murate
Creveții murați și sulițele de castraveți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 10 și costă $ 3.82 pe portie. O porție conține 186 calorii, 29G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți creveți, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți pe mousse de avocado și castraveți ușor murați cu salată de mere, Castravete Murate, și Castravete Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa, usturoiul, frunzele de dafin, coaja de lămâie și chiles. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute. Descoperiți, adăugați sarea și lăsați saramura să se răcească.
Într-o cratiță mică, combinați sucul de lămâie și zahărul și fierbeți la foc mare până se reduce la jumătate.
Adăugați reducerea în saramura de decapare.
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Adăugați creveții și gătiți doar 1 minut, apoi scurgeți.
Aranjați sulițele de castraveți în jurul unui vas mare de sticlă.
Puneți creveții în centru și acoperiți cu saramură.
Așezați o farfurie direct pe creveți și castraveți și cântăriți-o cu conserve pentru a menține creveții și castraveții scufundați. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aranjați creveții și castraveții pe un platou și serviți.
Faceți înainte: creveții și castraveții trebuie refrigerați peste noapte și serviți a doua zi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Anne Amie Pinot Gris
Arome de lămâie meyer, mandarină, floare de tei, floare de portocal. Aromă de fructe de piatră, mere crocante, pere asiatice, cardamom. Finisajul are mineralitate uscată, lungă.Asocieri alimentare sugerate: pui fript, midii, brânzeturi, dovlecei la grătar.