Sulițe de andive cu salată Radicchio de fasole albă
Andive Spears cu salata Radicchio fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 32 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sare, radicchio și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Homar Pe Sulițe De Andive, Salată de pui Thailandeză pe sulițe de andive, și Salată de fasole albă și ton cu Radicchio.
Instrucțiuni
Se amestecă fasolea, radicchio, 1 lingură. oțet, ulei de măsline, arpagic, sare și piper într-un castron mic. Gustați și adăugați mai mult oțet dacă doriți.
Tăiați baza din capete de andive și separați Andiva în 24 de frunze, rezervând frunze mai mici pentru o altă utilizare (cum ar fi salata). Lingură amestec de fasole în baza fiecărei frunze, împărțind uniform.
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 1 și răciți, acoperit, până la 1 zi.