Sugo Rosso (Sos Roșu)

Sugo Rosso (Sos Roșu)
Sugo Rosso (sos roșu) este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un sos, și se face în aproximativ 25 minute. Dacă aveți roșii, usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac și trei Ravioli cu brânză cu sos Sugo, Sos de roșii simplu | Sugo di Pomodoro Semplice, și Sugo finto - versiunea vegetariană a unui sos de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Gatiti rosiile in apa clocotita pana cand pielea incepe sa se desparta, aproximativ 1 minut. Scoateți imediat roșiile și aruncați-le în apă cu gheață timp de câteva minute pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți roșiile din apa cu gheață; îndepărtați și aruncați pielea de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Tăiați roșiile în bucăți. Amestecați roșiile într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu; încălziți usturoiul zdrobit în ulei până când este parfumat, având grijă să nu se rumenească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați roșiile amestecate și sarea; aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți sosul de pe foc și amestecați busuiocul prin sos. Lăsați sosul să stea câteva minute pentru a permite aromei din busuioc să se amestece în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista