Sufleuri De Praline Congelate
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 486 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, apă, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Înghețată "Souffles", Sufleuri De Piersici Congelate, și Sufleuri De Ceai Verde Congelate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți 2 benzi de folie (lățime de 3 inci) și înfășurați fiecare strâns în afara unui ramekin, formând un guler care se extinde cu cel puțin 1 inch deasupra jantei. Suprapunerea benzii se termină împreună.
Tapetați o foaie de copt cu o foaie de folie, apoi folie ușor de ulei. Gatiti zaharul cu un praf de sare intr - o tigaie antiaderenta uscata de 8 pana la 9 inci la foc moderat, fara a amesteca, pana cand incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund. Scoateți imediat de pe foc și amestecați nucile cu o lingură de lemn, apoi turnați rapid pe foaia de copt, întinzându-se cu spatele lingurii înainte ca pralina să se întărească.
Se răcește pralina pe foaia de copt 5 minute, apoi se rupe în bucăți mari. Puneți bucăți într-o pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați punga, apăsând excesul de aer. Rupeți pralina în bucăți mai mici bătând ușor și rulând cu un sucitor. Măsurați 1/3 cană (serviți restul pe lateral).
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță grea de 1 1/2 litru la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi spălați cristalele din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe siropul, fără agitare, până când termometrul înregistrează 238 până la 242 f (etapa soft-ball), 3 până la 5 minute.
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile cu un vârf de sare într-un bol folosind un mixer electric la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mare, apoi adăugați sirop fierbinte într-un flux lent (Evitați bătăile și partea laterală a bolului), bătând constant și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri lucioase rigide și este răcită la temperatura camerei, aproximativ 5 minute. Îndoiți pralina în bezea.
Bateți smântâna cu coniac într-un alt bol până când ține vârfuri moi, apoi pliați în bezea ușor, dar bine. Se amestecă amestecul în ramekins și se congelează, acoperit lejer cu folie de plastic, până când este ferm, 2 până la 3 ore.
Îndepărtați gulerele din folie înainte de servire.
* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de sirop, pune bec de termometru în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura. * Souffl-ul poate fi înghețat până la 1 zi. * Albușurile din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs. Puteți înlocui albușurile de ou pudră reconstituite.