Sufleuri De Praline Congelate

Sufleuri De Praline Congelate
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 486 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, apă, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Înghețată "Souffles", Sufleuri De Piersici Congelate, și Sufleuri De Ceai Verde Congelate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți 2 benzi de folie (lățime de 3 inci) și înfășurați fiecare strâns în afara unui ramekin, formând un guler care se extinde cu cel puțin 1 inch deasupra jantei. Suprapunerea benzii se termină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Tapetați o foaie de copt cu o foaie de folie, apoi folie ușor de ulei. Gatiti zaharul cu un praf de sare intr - o tigaie antiaderenta uscata de 8 pana la 9 inci la foc moderat, fara a amesteca, pana cand incepe sa se topeasca. Continuați să gătiți, amestecând ocazional cu o furculiță, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund. Scoateți imediat de pe foc și amestecați nucile cu o lingură de lemn, apoi turnați rapid pe foaia de copt, întinzându-se cu spatele lingurii înainte ca pralina să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
PralinePraline
ZahărZahăr
NuciNuci
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se răcește pralina pe foaia de copt 5 minute, apoi se rupe în bucăți mari. Puneți bucăți într-o pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați punga, apăsând excesul de aer. Rupeți pralina în bucăți mai mici bătând ușor și rulând cu un sucitor. Măsurați 1/3 cană (serviți restul pe lateral).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță grea de 1 1/2 litru la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi spălați cristalele din partea tigaiei cu o perie de patiserie înmuiată în apă rece. Se fierbe siropul, fără agitare, până când termometrul înregistrează 238 până la 242 f (etapa soft-ball), 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile cu un vârf de sare într-un bol folosind un mixer electric la viteză medie până se spumează. Creșteți viteza la mare, apoi adăugați sirop fierbinte într-un flux lent (Evitați bătăile și partea laterală a bolului), bătând constant și continuați să bateți până când bezea ține vârfuri lucioase rigide și este răcită la temperatura camerei, aproximativ 5 minute. Îndoiți pralina în bezea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Bateți smântâna cu coniac într-un alt bol până când ține vârfuri moi, apoi pliați în bezea ușor, dar bine. Se amestecă amestecul în ramekins și se congelează, acoperit lejer cu folie de plastic, până când este ferm, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
BolBol
4
Îndepărtați gulerele din folie înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
* Pentru a lua temperatura de o cantitate mică de sirop, pune bec de termometru în tigaie și rândul său, termometru cu fața în jos, restul celălalt capăt împotriva rim de tigaie. Verificați frecvent temperatura. * Souffl-ul poate fi înghețat până la 1 zi. * Albușurile din această rețetă nu vor fi gătite complet, ceea ce poate fi îngrijorător dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs. Puteți înlocui albușurile de ou pudră reconstituite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou UscateAlbușuri De Ou Uscate
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista